Trenutno online

Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

Akcije novosti !

Oglasi

Komarnici

 

Proizvodimo sve vrste komarnika. Plastični i aluminijumski komarnici vrhunske izvedbe i kvaliteta. Na Vama je da odaberete, rolo ili fiksni komarnik u skladu sa Vašim željama i potrebama. Vodimo računa da prilikom izrade boja komarnika bude uklopljena u boju stolarije radi lepšeg estetskog izgleda.

 

Fiksni ili rolo komarnik

 

Razlika izmedju fiksnog i rolo komarnika je u tome što za ugradnju fiksnog komarnika moraju biti ispunjeni odredjeni uslovi vezani za otvore, dok rolo komarnici mogu biti ugradjeni na sve otvore.

Komarnici se sastoje od: kutije sa mrežicom, stubova i zavrsne lajsne koja služi da se spajaju stubovi i da se kači mrežica. Mrežice proizvedene od fiberglasa su dugotrajnije od plastičnih, otporne na  promenu vremenskih uslova, ne mogu se oštetiti ukoliko se pravilno rukuje sa njima.

Odabirom najboljih, nerdjajućih aluminijumskih profila, produžili smo vek trajanja komarnika. Naši komarnici kao i sva naša stolarija, vrata, prozori, roletne itd zadovoljavaju sve standarde i norme, dugotrajni su i ekonomični.

 

Cenovnik:

 

Komarnici za vrata i prozore - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 1 glasova.
Korisnici ocene:  / 1
LošeOdlično 

 

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineRSS FeedPinterest

Posetioci

Brojač poseta
Danas 38
Ova nedelja 38
Ovaj mesec 1027
Sve ukupno 2040
Your IP: 54.208.73.179
Online1
Members: 0
Guest online: 1

Prozori

Vrata

Roletne

Termopan staklo