Trenutno online

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Akcije novosti !

Oglasi

 

ROLETNE

U našu proizvodnju i ponudu uključene su alu roletne i pvc roletne. Alu roletne i pvc roletne predstavljaju najefikasnije rešenje za spoljašnju zaštitu Vaše pvc stolarije ili alu stolarije od vanjskih uticaja (Sunca, kiše, vetra...). Napravljene su od visokokvalitetnih izolacijskih materijala otpornih na vremenske prilike, lake su za čišćenje i održavanje, ne dozvoljavaju zagrevanje stakla, štite stolariju...

 

Alu roletne i pvc roletne sprečavaju gubljenje toplotne energije, preveliko zagrevanje prostorije, a pri tome obezbeđuju dovoljan ulazak svetlosti. Odličan su zvučni izolator i time čine vašu prostoriju prijatnom za boravak. Postoji više vrsta vanjskih i unutarnjih roletni. Vanjske roletne napravljene od pvc profila ili aluminijuma su trajnije, otpornije i sve češće se njima upravlja mehanizmom za otvaranje.

 

Podela roletni:

- horizontalna verzija:

U kojoj se koristi sistem tankih "letvica" koje se zatvaraju putem rotirajuće doboša koji je priključen na gornjem kraju "letvica". Kabal za podizanje roletna omogućava Vam da spustite ili podignete alu roletne i pvc roletne kada god želite.

- vertikalna verzija:

Koriste se uglavnom šire "letvice", imaju dodatu mogućnost povlačenja kabla da se razdvoje"letvice" na jednu stranu, da se razdvoje u centru ili da se skupe na krajevima prozora.

 

Venecijaneri:

-sačinjavaju ih horizontalne "letvice" postavljene jedna iznad druge. Venecijaneri su najcesce  napravljeni od aluminijuma (alu) i plastike (pvc). One su međusobno vezane trakom ili žicom (kablom) kojim se mogu rotirati i do 180 stepeni. "Letvice" se mogu rotirati tako da se preklapaju sa jedne strane okrenute unutra, a zatim u suprotnom smeru tako da se isto preklapaju drugom stranom prema unutra. Povlačenjem trake ili kabla koji su provučeni kroz otvore svake "letvice" povlačite dno venecijanera i pomerate "letvice" prema gore i približavate donje prvoj gornjoj "letvici" skupljajući ih.

Nudimo Vam veliku paletu boja za alu roletne i pvc roletne čijim odabirom dekorativno rešavate izgled Vaše prostorije.

 

Kod nas naravno možete poručiti sve vrste alu i pvc roletni:

- alu roletne ( aluminijumskih sa izolacijom)

- pvc roletne

- kombinovanih, sa daljinskim upravljanjem

- komarnici (klasičnih i rolo)

- dekorativnih lajsni u staklu ( bele, zlatne, braon )

- venecijanere

- podprozorske daske

- spoljne okapnice ...

 

POZOVITE! 

ili posaljite upit za ponudu pvc alu stolarije kroz kontakt formu

 

Roletne ponuda - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 1 glasova.
Korisnici ocene:  / 1
LošeOdlično 

 

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineRSS FeedPinterest

Posetioci

Brojač poseta
Danas 37
Ova nedelja 37
Ovaj mesec 1026
Sve ukupno 2039
Your IP: 54.208.73.179
Online1
Members: 0
Guest online: 1

Prozori

Vrata

Roletne

Termopan staklo