Trenutno online

Ko je na mreži: jedan gost i nema prijavljenih članova

Akcije novosti !

Oglasi

 

   Dobro došli na internet stranicu naše firme  

 

 

Naša firma uspešno posluje već duži niz godina,  naše proizvode možete pogledati u  našim izlozbenim salonima i maloprodajama.

Primarna delatnost je proizvodnja visokokvalitetne građevinske PVC i ALU stolarije u saradnji s vodećim svetskim proizvođačima (INOUTIC-Tyssen, Alumil, Sigenia...)

 

Cilj naše firme je da svaki kupac bude zadovoljan. Za to je potrebno mnogo uloženog rada, energije i sistematizacije.


Predstavićemo Vam samo nekoliko detalja koji nas vode ka tom cilju:
1. dolazak majstora na konsultacije i uzimanje mera u dogovoreno vreme,
2. proizvodnja stolarije u kontrolisanim uslovima i provera pre isporuke,
3. poštovanje rokova isporuke, dogovor oko datuma i vremena montaže, i
4. montaža stolarije (šrafljenje stolarije metalnim ankerima za zidove i popunjavanje pur penom svih šupljina izmadju prozora i zidova).

 

To ostvarujemo proizvodnjom PVC i ALU stolarijom vrhunskog kvaliteta koji je u potpunosti prilagođen zahtevima i potrebama tržišta, stalnom edukacijom zaposlenih, ulaganjem u proizvodnju i nova tehnološka dostignuća.

 

PROIZVODNI POGON PVC I ALU STOLARIJE

 

Pogon za proizvodnju pvc i aluminijumske stolarije, opremnjen je najsavremenijom opremom za proizvodnju na kojoj rade majstori sa dugogodišnjim iskustvom. Proizvodnja stolarije se odvija funkcionalnoj hali koja ispunjave sve zahteve u procesu proizvodnje. Kroz ceo proces proizvodnje, isporuke i ugradnje aluminijumske i PVC stolarije garantujemo kvalitet proizvoda najvišeg standarda.

Stolarija visokih performansi!

Radi Vaših zahteva i zadovoljstava nudimo Vam najbolja rešenja. Na raspolaganju Vam je širok asortman ALU i PVC proizvoda (prozori, vrata, roletne...) koje možete odabrati u skladu sa Vašom imovinom, budžetom i načinom života.

Stolarija Srbija

Naši proizvodi će promeniti vas način razmišljanja o prozorima i vratima. Proizvodi koje Vam nudimo su drugačijii posebno razvijeni da osiguraju i obezbede Vaš dom. U proizvodnji pvc i aluminijumske stolarije koristimo tehnologije vodećih svetskih marki. Možemo vam ponuditi moderne oblike i dizajn. Aluminijumska vrata, pvc vrata i prozora i druga idejna rešenja, poštujući stabilnost, funkcionalnost, dugovečnost i jednostavnost održavanja.

Naši aluminijumski i PVC proizvodi će ispuniti visoke kriterijume koje očekujete od prozora, vrata, roletni... jer odgovaraju svim zahtevima za bezbednost, sigurnost, trajnost, toplotu i zvučnu izolaciju.

 

PROIZVODNI PROGRAM :

  • Alu stolarija
  • Pvc stolarija
  • Termoizolaciono staklo
  • Roletne

 

POZOVITE!

 ili pošaljite upit za ponudu pvc alu stolarije kroz kontakt formu

 

 

 

O nama - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 2 glasova.
Korisnici ocene:  / 2
LošeOdlično 

 

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineRSS FeedPinterest

Posetioci

Brojač poseta
Danas 44
Ova nedelja 44
Ovaj mesec 1033
Sve ukupno 2046
Your IP: 54.208.73.179

Prozori

Vrata

Roletne

Termopan staklo