Trenutno online

Ko je na mreži: 5 gostiju i nema prijavljenih članova

Akcije novosti !

Oglasi

 

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija ( ALU ) predstavlja vrhunac kvaliteta u izradi spoljne i unutrašnje (pregradne) stolarije. Aluminijum kao materijal budućnosti ispunjava sve najviše standarde u građevinarstvu. Dovoljno je reći da se i najviši svetski soliteri danas grade od čelika, aluminijuma i stakla.

 

Na našem tržištu kao proizvođač ALU profila apsolutno dominira Grčka firma ALUMIL. Osim što dominira kvalitetom ona nudi i najširi spektar proizvoda od kojih je moguće napraviti "bukvalno sve " u šta spadaju aluminijumski prozori, vrata, izlozi, alu fasade, pregradn zidovi (kancelarijski), nadstrešnice, ograde... 

 

Ulazna vrata 

Bitnost dobro izradjenih ulaznih vrata je velika. Ulazna vrata predstavljaju sem dobrodošlice  zaštitu Vaših domova. Dobro zaštićen dom daje sigurnost i mir Vama i Vašoj familiji. Aluminijumska ulazna vrata mogu da budu izradjena po želji kupaca.  Estetski prilagodjena gradjevini i ukusu  valsnika. Alu ulazna vrata su laka za oblikovanje, postavljanje i održavanje.

M11000 Alutherm Plus je testiran i pouzdan sistem za otvaranje, dizajniran za upotrebu u širokom opsegu primena. Sertifikovan je da zadovolji sve moderne aspekte i zahteve za termo prekide i bezbednost. Zahvaljujući svojim mehaničkim atributima i otpornosti na klimatske uslove, aluminijumski sistemi predstavljaju idealno rešenje za izradu okvira.

U saradnji sa Alumil -om u mogućnosti smo da Vam ponudimo aluminijumske proizvode najvišeg kvaliteta u koje spadaju:

-aluminijumski prozori, aluminijumska vrata

-svetlarnici, alu fasade

-pregradni zidovi, izlozi

-roletne itd.

 

Glavne prednosti koje imaju aluminijumska vrata i prozori:

Minimalno održavanje i servis: dovoljno je koristiti sunđer i vodu. Jednom mesečno možete da očistitie spoljnje površine okvira. Učestalost čišćenja zavisi od klimatskih uslova ( u regionima blizu jezera i mora poželjno je često čišćenje okvira ).

Bojenje:

U savremene dekorativne osobine ubrojena je i različitost boja koju aluminijumskiprofili mogu da ponude. Pored toga, nakon specijalne površinske obrade pod nazivom " sublimacija" oni mogu biti ponuđeni u više boja sa efektom drveta.

Izolacija:

Aluminijumski okviri za prozore sa "termo prekid" sistemiom obezbeđuju visok nivo toplotne izolacije (održavanje poželjne unutrašnje temperature tokom zime i leta) i audio / redukcija šuma.

Izdržljivost:

Aluminijumski ramovi pružaju veću trajnost od svih ostalih materijala.

Reciklaža:

Aluminijum je materijal koji se može 100% reciklirati.

 

Neograničena sposobnost konstrukcije. Aluminijum može biti oblikovan u bilo koje veličine i oblike (velike otvore, okvire lučnog oblika, pogodan za alu fasade zgrada itd.) Posebne vrste konstrukcija: Zavese zidovi, ograde i druge aplikacije ili koristi različitih opsega cena.

 

POZOVITE!  

ili pošaljite upit za ponudu pvc alu stolarije kroz kontakt formu

 

Aluminijum stolarija - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 1 glasova.
Korisnici ocene:  / 1
LošeOdlično 

 

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineRSS FeedPinterest

Posetioci

Brojač poseta
Danas 43
Ova nedelja 43
Ovaj mesec 1032
Sve ukupno 2045
Your IP: 54.208.73.179
Online1
Members: 0
Guest online: 1

Prozori

Vrata

Roletne

Termopan staklo